
Салат з кукурудзи і чорносливу
Цей дивовижний салатик цілком міг би зайняти лідируючі позиції в рейтингу найбільш оригінальних і незвичайних святкових страв. Чому? – здивуєтеся Ви. Відповімо питанням на питання. Зустрічали Ви коли-небудь поєднання солодкої консервованої кукурудзи, «димчастої» прянощі чорносливу і гострого часничку? Ні? Тоді пропонуємо насолодитися цією пікантною, вишуканою і дуже смачною комбінацією. Але попередньо додамо зварені «в круту» яйця, тертий твердий сир і майонезну заправку. Цей салат здивує найвибагливішого гурмана своїм неповторним багатим смаком. Якщо Ви надихнулися неординарною ідеєю для святкового столу, поспішіть побалувати Ваших гостей цією красивою закускою.
Ingredients
Кукурудза консервована
240 г.
Чорнослив
200 г.
Яйце куряче
4 шт.
Сир
200 г.
Часник
20 г.
Майонез
40 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Чорнослив залити окропом і дати набрякнути. Потім нарізати соломкою або шматочками.
02
З кукурудзи злити рідину. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
03
Сир натерти на крупній тертці. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores