
Гарбузово-картопляний суп з вершками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
500 г
Packed Potatoes
250 г
Homemade Butter
50 г
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
500 мл
Onion
100 г
Eko Mushroom Soup
400 мл
Parsley 70g
40 г
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 мл
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Гарбуз і картоплю добре помити і очистити. Овочі нарізати кубиками і пасерувати в каструлі з додаванням вершкового масла до золотистого кольору. Додати в каструлю молоко, довести до кипіння на маленькому вогні і варити 40 хвилин.
02
Подрібнити овочі з молоком блендером до стану пюре. Додати до суміші сіль і перець. Добре все перемішати і довести до однорідної консистенції.
03
Цибулю очистити, дрібно нарізати. Обсмажити цибулю на вершковому маслі до золотистого кольору. Петрушку помити, просушити і дрібно нарізати.
04
Пасеровану цибулю і овочевий бульйон додати в каструлю з пюре. Довести суп до кипіння і варити близько 5 хвилин. Подавати суп гарячим. Перед подачею додати в суп вершки і петрушку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores