Плов з грибами та кедровими горішками - Image

Плов з грибами та кедровими горішками

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Справжній плов у своєму класичному уявленні – ситна страва з рису і шматочків м'яса, приготована в казанку. Існує багато різновидів плову, проте незмінним залишається одне, плов складається з двох обов'язкових частин: зірвака – основи плову, що представляє м'ясний гарнір з овочами, і власне розсипчастого рису. Наваристий зірвак гарантує успіх страви. Сьогодні пропонуємо Вам спробувати оригінальну версію традиційного середньоазіатського плову – плов з грибами та кедровими горішками. Слід зазначити: з великої різноманітності рисової крупи краще використовувати девзіру – великий азіатський рис солодкуватий на смак, що виростає в Ферганській долині і виведений спеціально для цієї мети.

Ingredients for the recipe

Vitana Vegetable Broth 1.1kg
891.00

Vitana Vegetable Broth 1.1kg

1.1 kg

Ingredients

Vitana Vegetable Broth 1.1kg

800 мл

Kilojo Dried Pine Nut 50g

100 г

Persha Khvylya Sliced Mushrooms 250g

140 г

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

2 ст.л.

Rice Long

300 г

Salt Egypt

за смаком

Auchan Green Onions Bundle 75g

50 г

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Parsley 70g

50 г

Preparation steps

01

У каструлі доведіть бульйон до кипіння, зменшіть вогонь і зберігайте бульйон гарячим.

02

Тим часом, розігрійте великий сотейник на середньому вогні і обсмажте горішки до золотистого кольору, помішуючи. Перекладіть на тарілку.

03

Поверніть сотейник на вогонь і, не додаючи олії, обсмажте дрібно нарізані гриби. Обсмажте, поки гриби не почнуть підрум'янюватися. Перекладіть до горіхів.

04

У сотейник додайте 1 ложку оливкової олії і насипте рис. Перемішайте і обсмажте до золотистого кольору, помішуючи, приблизно хвилину. Додайте дрібно нарізану цибулю і обсмажте ще хвилину. Додайте горішки та гриби, перемішайте і зніміть з вогню.

05

Обережно перекладіть суміш з рисом в гарячий бульйон, додайте сіль і перець. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь, накрийте кришкою і варіть до готовності рису. Зніміть з вогню і, не відкриваючи, залиште на 10 хвилин.

06

Додайте решту олії і петрушку.

07

Додайте сіль і перець. Добре перемішайте і подавайте.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cookies honey-tahini

Cookies honey-tahini

10

30 min