Персики під ванільним кремом - Image

Персики під ванільним кремом

Number of servings: 2Cooking time: 3 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Персики під ванільним кремом - це дуже легкий і м'який десерт, який полонить вас і всіх, хто його спробує, з першої ложечки. Адже смак соковитих персиків разом зі сметаною і йогуртом - це неперевершений мікс легкості і повітряності. Персики - джерело корисних вітамінів. При цьому цей фрукт робить десерт дуже смачним. От у вас вже дві причини, щоб приготувати цю страву. А коли ви його спробуєте, то вже не зможете відмовитися від задуму зробити десерт сімейним. Подавати такі ласощі можна не тільки своїм рідним за вечерею, а й гостям, які прийшли приємно провести час. Смачний десерт і весела бесіда - і приємний вечір вам забезпечений.

Ingredients for the recipe

KhMZ Sour Cream 20%
91.00

KhMZ Sour Cream 20%

per 1 kg

Ingredients

KhMZ Sour Cream 20%

4 ст. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ст. л.

Kent Boringer Vanilla Pudding 83g

40 г.

Melnyk Sad Farm Peach

2 шт.

Preparation steps

01

Персики порізати на невеликі кубики і розкласти по двох формочках.

02

У мисці збити сметану, йогурт, цукор і порошок для пудингу. Залити цією сумішшю фрукти. Накрити формочки плівкою або фольгою і прибрати в холодильник мінімум на 3 години.

03

Розігріти духовку до 200°С. Форми поставити в духовку і готувати до золотистої скоринки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min