
М'ясо з цибулею і морквою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
500 г
Carrots
2 шт.
Onion
2 шт.
Garlic
4 зубчики
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Chong Soy Sauce 1l
3 ст.л.
Preparation steps
01
Цибулю дрібно поріжте.
02
Моркву натріть на середній терці.
03
У сковороді розігрійте олію і обсмажте у ній цибулю до м'якості.
04
Потім додайте моркву і злегка її обсмажте.
05
Тим часом м'ясо промийте і наріжте невеликими кубиками. Додайте його в сковороду до цибулі і моркви, посоліть і поперчіть за смаком, накрийте кришкою і смажте, періодично помішуючи, на середньому вогні близько 30 хвилин.
06
Приблизно за 10 хвилин до готовності м'яса влийте соєвий соус (це не обов'язковий інгредієнт).
07
Часник дрібно поріжте і додайте його до м'яса за 3-4 хвилини до готовності. Перемішайте і продовжуйте тушкувати.
08
Зелену цибулю дрібно поріжте.
09
Приготуйте будь-який гарнір на ваш вибір.
10
Розкладіть по тарілках гарнір і м'ясо, посипте зеленою цибулею і подавайте.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)