Курячий суп з яєчними млинцями - Image

Курячий суп з яєчними млинцями

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Сьогодні думки лікарів і дієтологів щодо оздоровчого ефекту курячого бульйону розділилися. Але якщо ви відчуваєте, як починає підкрадатися підступна застуда, або навіть просто хочеться зігрітися і з'їсти чогось ситного і гарячого і відчути блаженний післяобідній спокій, цей супчик на курячому бульйоні буде якраз доречним. Залишимо вчених сперечатися, а самі тим часом приготуємо цю смакоту - адже ніщо не має таких лікувальних властивостей, як приємні емоції - в тому числі і отримані від їжі.

Ingredients

Курка (будь-яка частина)

500 г

Яйця

5 шт.

Цибуля

1 шт.

Морква

1 шт.

Мелений чорний перець

за смаком

Сіль

за смаком

Рослинна олія для смаження

5 ст.л.

Preparation steps

01

Курку наріжте невеликими шматочками.

02

Покладіть в каструлю, залийте 2,5 л води і відваріть до готовності (приблизно 20 хвилин після закипання).

03

Розбийте в миску 1 яйце і збийте його виделкою.

04

У сковороді розігрійте олію, вилийте збите яйце і рівномірно розподіліть його, щоб вийшов млинець. Обсмажте млинець з одного боку, переверніть і обсмажте з іншого. Таким чином обсмажте всі 5 яєць.

05

Остудіть всі млинці і наріжте соломкою.

06

Цибулю дрібно покришите. Моркву натріть на середній тертці.

07

У сковороді розігрійте олію і обсмажте цибулю.

08

Потім додайте моркву і продовжуйте обсмажувати.

09

Після цього цибулю і моркву покладіть у бульйон. Слідом додайте млинчики.

10

Суп посоліть і поперчіть за смаком і проваріть ще 3-4 хвилини.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Курячий суп з яєчними млинцями – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua