
Курка, запечена у винній глазурі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken-Pineapple Pizza
1 шт.
Bastida Me Gusta Red Wine 0.75l
150 мл.
Elite Pomegranate
1 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Freshme Orange Juice 0.5l
50 мл.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ст. л.
Chong Soy Sauce 1l
1 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
80 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Для маринаду в сотейник влити вино, соєвий соус, сік лимона і апельсина, сіль, додати зерна граната і 1 ст. л. цукру. Прогріти на вогні для змішування всіх ароматів і до повного розчинення цукру.
02
Змастити курку оливковою олією, покласти в ємність для маринування і вилити на неї гарячий маринад. Закрити харчовою плівкою і прибрати в холодне місце на ніч.
03
Для глазурі проціджений маринад вилити в сотейник, поставити на вогонь, додати цукор і, постійно помішуючи, карамелізувати.
04
Викласти курку у форму для запікання з високими стінками. Змастити глазур'ю. Залишки глазурі вилити у форму з куркою. Запікати курку в духовці, розігрітій до 170°C на 1 годину.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)