
Крем-суп зі шпинату з імбиром
Ingredients for the recipe
Ingredients
Spinach Bunch100g
400 г.
Packed Potatoes
1 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ч.л.
Ginger
20 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст.л.
Garlic
3 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
за смаком
Preparation steps
01
Ретельно промити листя шпинату, викласти в каструлю, залити водою. Поставити на вогонь, довести до кипіння, варити 5 хвилин під закритою кришкою на повільному вогні.
02
В окрему каструлю додати олію, висипати нарізаний часник, цибулю й імбир, смажити 3-4 хвилин до стану м'якості.
03
У каструлю з часником і цибулею додати варений шпинат, довести до кипіння. Сюди ж додати картоплю, воду зі шпинату.
04
Зменшити вогонь, варити 10 хвилин. Перелити суп в блендер, подрібнити до однорідного пюре.
05
Суп повернути в каструлю, додати сіль і перець за смаком, варити, довести до кипіння. При подачі додати вершки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)