
Гречані міні-млинці з копченим лососем та ікрою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
за смаком
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
7 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
250 мл.
Top Grade Wheat Flour
60 г.
World's Rice Buckwheat Flour 900g
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Saint Andre Creme Cheese 200g
4 ст. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
4 ст. л.
Paralleles Smoked Salmon in Oil with Dill 120g
300 г.
Caviar Malossol Sturgeon Caviar 50g
50 г.
Dill 70g
за смаком
Homemade Butter
20 г.
Preparation steps
01
Змішати в мисці цукор і дріжджі, поступово вливати в суміш молоко, не перестаючи змішувати. Окремо в мисці змішати просіяне пшеничне та гречане борошно, зробити гірку з борошна, в центрі в ямку влити яєчні жовтки і молочну суміш. Ретельно перемішати, поставити в тепле місце на 45 хвилин.
02
Розтопити вершкове масло на водяній бані, влити в тісто. Яєчні білки окремо збити до піни. Обережно вмішати білки в тісто.
03
Розігріти сковороду, налити 1 ст. л. рослинної олії. Викладаючи по 0,5 ст. л. тіста на сковороду, насмажити млинців. На одній стороні смажити протягом 1 хвилини, перевернути на іншу - обсмажити протягом 30 секунд. Після, готові млинці остудити.
04
При подачі викласти млинці на тарілку, на млинці викласти шматочок нарізаної риби, на рибу половину чайної ложки сиру, зверху на сир чверть чайної ложки ікри. Прикрасити кропом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)