
Риба в томатному соусі в мультиварці
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pike Perch Fillet
700 г.
Carrots
3 шт.
Onion
2 шт.
Vita Verde Carrots and Celery Vegetable Sticks 180g
100 г.
Tomato
4 шт.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
60 мл.
Akvulya Still Water 2l
100 мл.
Bay Leaf
1 шт.
Parsley Bunch 50g
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Підготувати мультиварку та інгредієнти.
02
Петрушку вимити й обсушити. Цибулю очистити, розрізати на чверті і разом з петрушкою подрібнити блендером. Моркву і корінь селери вимити, очистити, нарізати соломкою. Перемішати всі овочі.
03
Рибне філе нарізати порційними шматками, приправити сіллю і перцем. Шматки риби викласти в чашу мультиварки, чергуючи з подрібненими овочами.
04
Приготувати томатний соус. Помідори вимити й подрібнити блендером. Додати рослинну олію, сіль.
05
Рибу з овочами залити томатним соусом, додати лавровий лист, закрити кришкою.
06
Готувати в режимі «Мультикухар» 40 хвилин при температурі 110°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)