
Англійський пастуший пиріг
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
5-8 шт.
Oyster Mushrooms
200-400 г.
Beef Forcemeat
500 г.
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
400 г.
Petrykivski Ovochi Onion 1kg
1 шт.
Carrots
1 шт.
Garlic
3 зубчики
7 Flour 1kg
0.5 ст.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
1 ст.
Homemade Butter
2-3 ст. л.
Salt Egypt
За смаком
Spice Black Pepper Ground
За смаком
Preparation steps
01
Відварити картоплю в підсоленій воді.
02
На рослинній олії обсмажити моркву і часник. Додати гриби, тушкувати 5 хвилин. Додати фарш (з цибулею), тушкувати, поки фарш не перестане бути рожевим.
03
На сухій сковороді обсмажити борошно, поки воно не змінить колір.
04
Додати борошно до фаршу, перемішати, посолити, поперчити, тушкувати ще 5 хвилин.
05
Приготувати картопляне пюре: додати склянку гарячого молока і вершкове масло. Потім натерти на тертці сир і додати в пюре половину тертого сиру.
06
У форму викласти фарш. Другим шаром викласти картоплю з сиром. Посипати все тертим сиром.
07
Випікати в духовці при температурі 180°C градусів близько 15-20 хвилин, або поки не зарум'яниться сир.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)