Морозиво у фритюрі - Image

Морозиво у фритюрі

Number of servings: 2Cooking time: 2 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Морозиво - це улюблений десерт багатьох. І не тільки влітку, але і в будь яку іншу пору року. Так, безсумнівно, морозиво - це дуже смачно і свіжо. Але іноді навіть найсмачніші страви трохи приїдаються. У такому випадку ми вам пропонуємо цікавий рецепт, як "удосконалити" цей відомий усім десерт. Спробуйте приготувати морозиво за нашим рецептом. Досить вмочити морозиво в кукурудзяні пластівці і обсмажити у фритюрі - і новий незвичайний десерт готовий. Спробуйте зробити його для своїх домашніх або ж навіть подати на святковий стіл. Ми впевнені, ніхто не залишиться байдужим до такого вишуканого десерту.

Ingredients for the recipe

Limo Velvet Vanilla Ice Cream 75g
41.00 - 54.80

Limo Velvet Vanilla Ice Cream 75g

75 g

Ingredients

Limo Velvet Vanilla Ice Cream 75g

170 г.

Sante Corn Flakes 250g

60 г.

Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g

500 мл.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1/2 шт.

Preparation steps

01

Підготувати 2 миски. В одній мисці збити яйце, в другій - подрібнити кукурудзяні пластівці.

02

М'яке морозиво скачати в кульку, обваляти у збитому яйці і подрібнених кукурудзяних пластівцях, потім знову вмочити в яйці і пластівцях. Одержаний напівфабрикат заморозити (1 годину).

03

Підготовлену кульку морозива обсмажити в сильно розігрітому фритюрі до утворення золотистої скоринки 1-2 хвилини.

04

Подавати з шоколадом або топінгами.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min