Холодний борщ із буряком - Image

Холодний борщ із буряком

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Представляємо вашій увазі прекрасну слов'янську страву - холодний борщ з буряком. Страва виникла ще під час Київської Русі. Також можна зустріти іншу його назва - це холодник. Ця страва є національною стравою кухонь декількох східноєвропейських країн. Це страва білоруської, польської, литовської, латиської, української кухні. Холодний борщ відрізняється, в першу чергу, відсутністю м'ясних продуктів в своєму складі. Тому дана страва є частим гостем на пісному столі в період християнського посту. Холодний борщ з буряком порадує вас своїм незвичайним давньоруським смаком. Такий борщ добре їсти влітку в спеку, він відмінно вас наситить і охолодить. Холодник завжди подається охолодженим.

Ingredients for the recipe

Zarog Kefir 2.5% 870g
58.00 - 59.80

Zarog Kefir 2.5% 870g

870 g

Ingredients

Zarog Kefir 2.5% 870g

1 л.

Beetroot

500 г.

Pickled Cucumbers

300 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

3 шт.

Dill 70g

1 пучок

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Помитий буряк щільно загорнути у фольгу, і запекти в духовці 1-1,5 години. Охолодити. Натерти на крупній тертці.

02

Яйця відварити. Порізати кубиками. Залишити половинку 1 яйця для прикраси.

03

Огірки порізати кубиками.

04

Дрібно посікти зелень.

05

Змішати буряк, яйця, огірки, зелень.

06

Посолити, поперчити, залити кефіром і перемішати.

07

Борщ подавати охолодженим, прикрасивши яйцем.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min