
Бранденбурзький салат
Бранденбурзький салат - це в першу чергу подив. Адже страва відрізняється від інших незвичайним і цікавим поєднанням продуктів. Кисле яблуко внесе в закуску певну іскорку, яка буде відрізняти його від інших страв. У свою чергу, майонез зробить смак яблука більш м'яким. Груша складе чудову компанію гірчичним зернам. А сир Емменталь подарує страві пікантний, пряний і одночасно солодкуватий смак. Також салат дуже корисний завдяки безлічі інгредієнтів, таких як: лимонний сік, мигдальні горіхи, йогурт, сир, груша, яблуко. При всій своїй легкості цей салат цілком замінить вам повноцінний обід. Тому побалуйте себе особливою стравою!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Auchan Emmental Cheese 400g
200 г.
Salt Egypt
щіпка
Vash Tsukor Sugar 10kg
щіпка
Pear
1 шт.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ст. л.
Almond Nuts 150g
2 ст. л.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
2 ст. л.
Villa Roz Apple Yogurt 3.5% 200g
3 ст. л.
Preparation steps
01
Яблуко і грушу очистити, нарізати соломкою, видаливши серцевину. Такою ж соломкою нарізати сир. Мигдаль подрібнити в крихту. Скласти все в миску.
02
В іншій мисці збити майонез, йогурт, гірчицю, лимонний сік, сіль і цукор.
03
Додати соус в миску з фруктами і перемішати. Перекласти в салатницю
04
Подавати охолодженим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores