
Бісквітний кекс на пару
Ingredients for the recipe
Ingredients
Olkom Stoloviy Margarine 82.2%
125 г.
Aro Powdered Sugar 250g
125 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Top Grade Wheat Flour
170 г.
Dobryk Baking Powder
5 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
2 ст. л.
Raisins
75 г.
Homemade Butter
за смаком
Preparation steps
01
У миску просіяти борошно і розпушувач. Окремо збити цукрову пудру з розм'якшеним маргарином. Додати по одному яйцю в суміш маргарину і пудри, постійно збиваючи, після додати борошняну суміш, влити молоко і ванільну есенцію, додати родзинки, замісити тісто.
02
Змастити вершковим маслом чашу для пароварки. Викласти в неї тісто. Вирізати з харчового паперу коло, розміром з чашу пароварки, в якій тісто. Накрити папером чашу, зверху застелити харчовою плівкою.
03
Поставити чашу в пароварку, готувати протягом 45 хвилин, після чого додати воду в пароварку, готувати ще 35-45 хвилин. Після, перекласти бісквітний кекс на тарілку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)