Аджика сира, яку не потрібно консервувати - Image

Аджика сира, яку не потрібно консервувати

Number of servings: 18Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Рецепт аджики, яку не потрібно консервувати, звичайно ж зацікавить багатьох господинь. Адже це дуже зручно, просто і легко. Аджика - це абхазька гостра приправа. Завдяки червоному перцю аджика має насичений червоний колір. Саме слово "аджика" означає "сіль". Існує легенда, що абхазькі чабани, коли йшли в гори пасти овець, брали із собою сіль, адже вона викликає спрагу пити і їсти у тварин. Так як сіль була дорогим продуктом, вони домішували до неї перець. Таким чином з'явилися перші рецепти аджики. Звичайно ж у наш час рецептура трохи змінилася, додалося багато інших інгредієнтів, то аджика - це чудова приправа в будь-який час року до м'ясних продуктів.

Ingredients

Солодкий червоний перець

500 г.

Гіркий перець

150 г.

Часник

300 г.

Морква

300 г.

Корінь петрушки

300 г.

Яблука

300 г.

Помідори

400 г.

Томатна паста

2 ст. л.

Гірчиця

100 г.

Оцет

220г.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Всі інгредієнти потрібно очистити і перекрутити на м'ясорубці з мілкою ришіткою.

02

Додати томатну пасту.

03

Потім додати гірчицю, оцет, сіль і все добре перемішати. Розкласти по банках.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Аджика сира, яку не потрібно консервувати – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua