Теплий шоколадний пудинг зі збитими вершками - Image

Теплий шоколадний пудинг зі збитими вершками

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Пудинг – традиційний англійський десерт – готують з цілком стандартного набору звичайних продуктів, який знайдеться на кухні у кожної господині. До речі, ідея приготування подібної страви (яку, до речі, не завжди роблять солодкою) народилася в голові у кмітливих і економних британок, які намагалися «утилізувати» продукти і страви, що залишилися з учорашнього дня. Так і з'явився на світ найніжніший і найсмачнішний десерт, який до цих пір користується популярністю далеко за межами батьківщини. Згідно англійським кулінарним традиціям пудинг є обов'язковим атрибутом різдвяного столу. Навіть, якщо сьогодні не святковий день, порадуйте рідних неповторним теплим шоколадним пудингом зі збитими вершками.

Ingredients for the recipe

Maxim's Dark Chocolate 39g
178.20

Maxim's Dark Chocolate 39g

39 g

Ingredients

Maxim's Dark Chocolate 39g

170 г.

Homemade Butter

150 г.

Chicken Egg C0 1pc

6 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

60 г.

Top Grade Wheat Flour

60 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

60 мл.

Preparation steps

01

Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані разом з вершковим маслом, нарізаним кубиками. Потім трохи охолодити. У трьох яєць відокремити білки від жовтків.

02

Збити міксером 3 яйця і 3 жовтки з цукром в пишну масу. Обережно додати шоколадну суміш в яєчну. Всипати просіяне борошно і довести тісто до однорідної консистенції.

03

Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати суфле близько 17-20 хвилин. Вершки збити і прикрасити ними суфле.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min