
Теплий салат із кольоровою капустою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Quick Frozen Cauliflower 400g
1 шт.
Onion
1 шт.
Litniy Med Honey 750g
1,5 ст. л.
Dill 70g
1 пучок
Spinach Bunch100g
50 г.
Raisins
1 жменя
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Anri Wine Vinegar 0.85l
3 ст. л.
Roshen Mont Blanc Candies with Crushed Almonds
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Кольорову капусту розібрати на суцвіття. Викласти на деко, скропити оливковою олією, посолити, поперчити і поставити в духовку на 15 хвилин.
02
Цибулю нарізати тонкими півкільцями. Додати до кольорової капусти на деко, перемішати і поставити ще на 10-15 хвилин.
03
Змішати оцет, мед і родзинки. Залишити.
04
Дістати капусту і цибулю, заправити, посолити, поперчити.
05
Додати подрібнений кріп, мигдаль і шпинат. Перемішати і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)