
Рулет з йогуртово-малиновою начинкою
Час балувати рідних і дивувати нежданих гостей свіжоспеченою домашньою випічкою. Пропонований простий рецепт «на швидку руку» рулетика з йогуртово-малиновою начинкою Вам на допомогу. Божественна гармонія просоченого ніжного бісквіту та соковитої кремової начинки нікого не залишить байдужим. Приготувавши таку ароматну випічку, Ви отримаєте не тільки море задоволення, але й океан користі. І наостанок поради з приготування: йогурт найкраще підійде натуральний, без добавок, оскільки в начинку додається свіжа малинка. Бісквіт необхідно випікати до світло-коричневого кольору: він повинен бути пружним і пористим. Важливо не перетримати його в духовці, інакше корж буде ламатися при скручуванні.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
60 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Auchan Vanilla Sugar 8g
15 г.
Top Grade Wheat Flour
60 г.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
250 г.
Dobryk Gelatin 15g
10 г.
Raspberry
125 г.
Lemon
50 г.
Preparation steps
01
Відокремити білки від жовтків. У невеликій мисці збити білки в стійку піну. Жовтки збити з цукром в пишну масу, додати просіяне борошно. З'єднати обидві маси.
02
Духовку розігріти до 200. Деко застелити пергаментним папером. Вилити тісто на деко, поставити в духовку і випікати близько 10 хвилин.
03
Желатин розчинити в теплій воді. Додати лимонний сік. Потім додати йогурт і трохи цукру. Збити до стану крему.
04
Намазати корж кремом, викласти помиту і просушену малину. Загорнути корж рулетом. Поставити рулет мінімум на 1 годину в холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores