Картопляні пиріжки з грибами - Image

Картопляні пиріжки з грибами

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Напевно, у кожного з нас пиріжки з картоплею та грибами асоціюються з дитинством, коли бабуся так уміло готувала їх, і здавалося, що нічого смачнішого на світі не буває. Тепер ви можете себе балувати такими пиріжками хоч щодня. Тим більше, що для таких пиріжків не треба навіть ліпити тісто! Ви просто "ховаєте" гриби в картоплю. Чимось цей рецепт нагадує зрази, але все таки це картопляні пиріжки. У цій страві і картопля-пюре, і гриби. Ну чим не повноцінна страва? Покладіть на тарілку кілька пиріжків і поріжте до них будь-які овочі - і ось вже ваша смачна незвичайна вечеря готова. Кличте швидше всіх до столу!

Ingredients

Картопля

1 кг.

Гриби

100 г.

Цибуля ріпчаста

120 г.

Яйце куряче

2 шт.

Сухарі панірувальні

50 г.

Олія рослинна

30 мл.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю помити, відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити і очистити картоплю. Розім'яти картоплю в пюре. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.

02

Гриби помити і нарізати кубиками. Розігріти невелику кількість олії у сковороді і обсмажити гриби. Додати до грибів цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Яйце збити з сіллю.

03

Взяти трохи пюре, зробити з нього корж, покласти в центр начику і краї зліпити. Зробити так з усім тістом. Змастити пиріжки яйцем, обваляти в сухарях. Обсмажити пиріжки на сковороді.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Картопляні пиріжки з грибами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua