Пиріг «Еспрессо» з медом та горіхами - Image

Пиріг «Еспрессо» з медом та горіхами

Number of servings: 5Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Цей десерт стане справжнім подарунком для кавоманів. Наш пиріг з медом і горіхами не даремно має назву «Еспресо». Завдяки еспресо тісто несе в собі не тільки аромат кави, але і заряд енергії та бадьорості. Також у страві є найрізноманітніші наповнення для кави - молоко, мед і навіть кориця. До речі, кориця не тільки порадує ароматом, але і занурить у світ романтики, ніжних емоцій і задоволення. Не дивуйтеся, якщо вам захочеться закрити очі, посміхнутися і подумки полетіти далеко від усіх під час того, як будете їсти цей десерт. Це все витівки кориці. Пиріг подарує вам море насолоди і стане відмінною компанією для чашечки кави. Приємного кавування!

Ingredients for the recipe

Homemade Butter
605.00

Homemade Butter

per 1 kg

Ingredients

Homemade Butter

170 г.

ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g

170 г.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Top Grade Wheat Flour

200 г.

Dobryk Baking Powder

5 г.

Kava zi Lvova Espresso Coffee Beans 240g

50 мл.

Spice Cinnamon Ground

5 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

50 мл.

Almond Nuts 150g

85 г.

Litniy Med Honey 750g

100 г.

Preparation steps

01

Розігріти духовку до 160°C градусів. Розм'якшене вершкове масло збити міксером з цукром. Додати в масу яйце і перемішати до однорідної консистенції.

02

Зварити еспрессо зі свіжомеленої кави і трохи його охолодити. До маси додати борошно, розпушувач, корицю, еспрессо і молоко. Форму змастити маслом і вилити тісто у форму.

03

Поставити форму в розігріту духовку на 60 хвилин. Коли час пройде, дістати з духовки і трохи охолодити. Перед подачею посипати пиріг горіхами і зверху залити медом. Дати постояти в такому стані 10 хвилин, щоб пиріг трохи просочився.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min