
Манник на сметані
Манник – пиріг і тортик в одному образі. Все залежить від того, яким способом і з якими інгредієнтами його готувати. Але незмінним залишається одне: цей смачний десерт однаково люблять і дорослі, і діти. Не дивлячись на появу великої кількості нових рецептів випічки, манник як раніше вважається одним з традиційних російських пирогів, які найбільш часто готуються сучасними господинями. Як Ви зрозуміли, головним інгредієнтом манника виступає манна крупа (вона повністю замінює борошно). Завдяки цьому тісто виходить неймовірно ніжним, повітряним і тане в роті. Традиційно тісто для манника замішують на сметані, молоці або кефірі. Насолоджуйтеся і Ви цим простим у приготуванні, ароматним пирогом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
KhMZ Sour Cream 20%
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Terra Brand M Semolina 800g
200 г.
Olkom Stoloviy Margarine 82.2%
200 г.
Auchan Powdered Sugar 200g
30 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Preparation steps
01
У сметану всипати манну крупу і цукор. Розмішати і додати розм'якшений маргарин. Додати яйця і збити суміш міксером до однорідного стану.
02
Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у форму (заповнити на 3/4) і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores