
Цибулевий хліб
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Onion from 3kg
3 шт.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
3 ст. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
8 г.
Top Grade Wheat Flour
600 г.
KhMZ Sour Cream 20%
2 ст. л.
Auchan Unrefined Sunflower Oil 1l
60 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Salt Egypt
1 ч. л.
Preparation steps
01
Молоко підігріти, вилити в миску, додати цукор і сіль. Додати дріжджі і 1 ст. л. борошна. Перемішати до повного розчинення, до однорідності. Накрити зверху рушником, залишити на 30 хвилин у теплому місці.
02
Цибулю очистити і нарізати кубиками. Обсмажити в рослинній олії на розігрітій сковороді протягом 5-7 хвилин, до золотистого кольору. Додати сіль і цукор.
03
У тісто додати обсмажену цибулю, вбити яйце, додати сметану і влити половину рослинної олії.
04
Додати в тісто борошно, що залишилось, ретельно перемішати, замісити тісто. Залишити на 30 хвилин.
05
Через 30 хвилин пом'яти тісто, залишити ще на 15-20 хвилин. Дістати, повторно перем'яти, скачати в кулю. Деко застелити папером, викласти шар тіста на деко. Накрити рушником зверху, залишити на 15 хвилин. Надати хлібу необхідну форму.
06
Підігріти трохи соняшникової олії, змастити пензлем поверхню хліба. Зробити ножем кілька надрізів. Випікати 30 хвилин у духовці, при температурі 200°С. Після, дістати з духовки, залишити на 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)