Лимонний тарт - Image

Лимонний тарт

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Ви досі вважаєте, що тарт і торт – назви однієї і тієї ж випічки? А ось і ні. Тарт, на відміну від тортика, являє собою різновид класичного відкритого пирога з особливого пісочного тіста (без використання солі і цукру) родом із Франції. Його особливість в тому, що повітряну ніжну начинку викладають на тонкий шар тіста і не накривають зверху другим. Завдяки цьому тарт має оригінальне виконання, адже легкий вершковий крем і шматочки стиглих фруктів знаходяться на виду. Пропонований рецепт лимонного тарта – яскравий тому приклад. Свіжий цитрусовий смак і повітряний лимонний крем на хрусткому пісочному тісті – все, що можна тільки побажати. Переконайтеся в цьому самі.

Ingredients

Масло вершкове

250 г.

Печиво

500 г.

Вершки 35%

500 мл.

Молоко згущене

380 г.

Лимон

50 г.

Preparation steps

01

Подрібнити в блендері печиво, додати розм'якшене масло і ще раз подрібнити. Вершки збити міксером в стійку піну, додати згущене молоко, сік половини лимона і ще раз збити.

02

У форму «утрамбувати» тісто з печива. Духовку розігріти до 180°C. Вилити на корж начинку і поставити в духовку. Випікати близько 10 хвилин. Потім дістати пиріг і залишити мінімум на 3 години.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Лимонний тарт – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua