Лимонний пудинг з цедрою - Image

Лимонний пудинг з цедрою

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

«Англійська каша із сокири». Ви здивуєтеся, але так говорять про пудинг. А все тому, що раніше цю страву готували з недоїдених залишків вчорашньої трапези. Зараз же пудинг – популярний і всіма улюблений десерт, що складається як мінімум з борошна, молока, яєць і цукру. На сьогоднішній день існує величезний різновид рецептів пудингу. Він може складатися з чого завгодно: від родзинок і шоколаду до кров'яної ковбаси і рису. Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом лимонного пудингу з цедрою. Використання лимона робить смак десерту в міру солодким з приємною цитрусовою ноткою. Легка текстура нагадує повітряне суфле, а за яскравим зовнішнім виглядом не відрізнити від лимонного курда – густого заварного крему.

Ingredients for the recipe

Vash Tsukor Sugar 10kg
356.90

Vash Tsukor Sugar 10kg

10 kg

Ingredients

Vash Tsukor Sugar 10kg

125 г.

Homemade Butter

50 г.

Akvulya Still Water 2l

15 мл.

Top Grade Wheat Flour

50 г.

Lemon

1 шт.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

225 мл.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Preparation steps

01

Вершкове масло збити з цукром і водою в пухку масу. Лимон помити, цедру натерти на дрібній тертці (повинно вийти близько 2 столових ложок). Сік вичавити. Перемішати сік і цедру з просіяним борошном.

02

Яєчні білки збити в пишну масу. Окремо збити жовтки з молоком. Додати жовтки і білки в масляну суміш.

03

Духовку розігріти до 175°C. Тісто вилити у формочки, бажано з вогнетривкого скла (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Запікати пудинг близько 45 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min