
Лимонний пудинг з цедрою
«Англійська каша із сокири». Ви здивуєтеся, але так говорять про пудинг. А все тому, що раніше цю страву готували з недоїдених залишків вчорашньої трапези. Зараз же пудинг – популярний і всіма улюблений десерт, що складається як мінімум з борошна, молока, яєць і цукру. На сьогоднішній день існує величезний різновид рецептів пудингу. Він може складатися з чого завгодно: від родзинок і шоколаду до кров'яної ковбаси і рису. Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом лимонного пудингу з цедрою. Використання лимона робить смак десерту в міру солодким з приємною цитрусовою ноткою. Легка текстура нагадує повітряне суфле, а за яскравим зовнішнім виглядом не відрізнити від лимонного курда – густого заварного крему.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
125 г.
Homemade Butter
50 г.
Akvulya Still Water 2l
15 мл.
Top Grade Wheat Flour
50 г.
Lemon
1 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
225 мл.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Preparation steps
01
Вершкове масло збити з цукром і водою в пухку масу. Лимон помити, цедру натерти на дрібній тертці (повинно вийти близько 2 столових ложок). Сік вичавити. Перемішати сік і цедру з просіяним борошном.
02
Яєчні білки збити в пишну масу. Окремо збити жовтки з молоком. Додати жовтки і білки в масляну суміш.
03
Духовку розігріти до 175°C. Тісто вилити у формочки, бажано з вогнетривкого скла (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Запікати пудинг близько 45 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores