
Котлети з нуту з морквою
Нут - це жовтий горох, або як його ще називають - "турецький". Він дуже корисний і досить ситний. Котлети з нуту і моркви - дуже смачне і корисне блюдо. Це досить простий рецепт приготування легких і пікантних котлет з нуту. Можна готувати ці котлети про запас, заморожуючи їх у холодильнику, потім їх потрібно тільки розморозити і підсмажити, що займає зовсім небагато часу. Вони ідеальні для вегетаріанського харчування, для тих, хто сидить на дієті або воліє легкі страви для здоров'я і краси.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chickpea
100 г.
Garlic
1 зубчик
Carrots
1 шт.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Sesame
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Preparation steps
01
Горох нут замочити на ніч у холодній воді.
02
Вранці воду злити і перекласти нут в чашу для блендера і перебити його.
03
Моркву порізати невеликими кубиками. Часник очистити від лушпиння пропустити через прес.
04
Додати моркву і часник до нуту і знову перебити блендером до однорідного стану.
05
З отриманої маси сформувати котлети, обваляти їх в кунжуті і обсмажити на соняшниковій олії до готовності.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)