
Соковитий апельсиновий пиріг
Ingredients for the recipe
Ingredients
Little Trees Orange Juice Air Freshener 5g
200 мл.
7 Flour 1kg
125 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Homemade Butter
75 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Banka Spetsiy Orange Zest 90g
1 шт.
Baking Soda 500g
1/4 ч. л.
Aro Powdered Sugar 250g
100 г.
Grand Marnier Cordon Rouge Orange Liqueur 40% 0.7l
1 ст. л.
Preparation steps
01
Теркою зняти цедру з одного апельсина. Вичавити сік з двох апельсинів (має вийти не менше склянки).
02
Змішати чотири столові ложки цукру з цедрою до помаранчевого кольору і розтерти цю суміш з м'яким маслом.
03
Додати два яйця і розтерти далі до однорідності. Можна цей етап зробити як в кексовому тісті - збити цукор з маслом і потім збивати з яйцями.
04
Поступово всипати борошно, змішане з чвертю чайної ложечки соди, чергуючи з соком. Готове рідке тісто вилити у змащену і посипану борошном або застелену пергаментом форму.
05
Випікати близько 30-35 хвилин при 180°C. Не забувати перевіряти готовність дерев'яною паличкою (зубочисткою) - до неї нічого не повинно прилипнути.
06
Поки печеться, змішати три столові ложки цукрової пудри (75 грам), столову ложку апельсинового лікеру і дві столові ложки апельсинового соку. Пиріг остудити, а глазур, навпаки, підігріти (у СВЧ або на водяній бані), полити пиріг.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)