
Желе молочне з шоколадом
Желе - це прекрасне вирішення проблеми солодкого столу. Адже, желе люблять всі і маленькі, і великі. Желе буває різне. Його готують з свіжих і заморожених фруктів, з ягід, з соків і сиропів, молока, вершків. Але в цьому рецепті ми вам розповімо, як приготувати желе молочне з шоколадом. Смак такого желе виходить шовковистий і дуже приємний. Шоколадно-молочний відтінок десерту принесе вам неймовірне смакове задоволення. Смак молочного желе з шоколадом порадує вас своєю ніжністю, м'якістю і делікатністю. Прекрасне молочне желе не може не сподобатися. Желе до того ж дуже ефектно виглядає. Це яскравий і красивий десерт і він може стати відмінною прикрасою вашого святкового солодкого столу.
Ingredients
Молоко
750 мл.
Цукор
100 г.
Шоколад
150 г.
Желатин
30 г.
Ванілін
5 г.
Preparation steps
01
Замочить желатин в трети стакана горячей воды и полностью растворить. Шоколад поломать кусочками и растопить, вместе с молоком и сахаром. Затем снять с огня и добавить желатин.
02
Розлити молочно-шоколадну масу у формочки і охолодити. Потім поставити в холодильник на 2-3 години. Перед подачею дістати і опустити формочку в гарячу воду на 2 секунди, щоб желе легко відділилося від форми.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores