
Голландські млинці
У Голландії млинці набагато більше і товщі звичних для нас млинчиків. Голландський млинець відрізняється від звичних нам тим, що він в духовці починає рости і пузиритися, набуваючи достатньо довільну форму кошика. Ще одна принципова відмінність національних голландських млинчиків (вони їх називають "паненкукен") від наших в тому, що начинка не кладеться в готовий млинець і не загортається, вони випікаються з начинкою. Найчастіше вони готуються з різноманітними солодкими або пікантними начинками. Ще одна принципова відмінність - голландські млинці дуже великі за розміром.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
7 Flour 1kg
150 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Chilled Bacon
3 скибочки
Basil in Pot
3 листочка
Salt Egypt
за смаком
Grana Padano 32% cheese
за смаком
Preparation steps
01
У сковороді обсмажити бекон на середньому вогні до хрусткої скоринки по 5 хвилин. Висушити, нарізати соломкою.
02
У мисці збити яйця, борошно і молоко. Змастити жиром з-під бекону деко, залишити в розігрітій до 220°C духовці на 5 хвилин.
03
Налити в деко яєчну суміш, посипати нарізаним беконом. Відправити деко в духовку, випікати 20 хвилин.
04
Дістати деко з духовки, посипати свіжим базиліком і тертим сиром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)