Егга - омлет з кабачками та цибулею по-арабськи - Image

Егга - омлет з кабачками та цибулею по-арабськи

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

У кожної народності є свій фірмовий рецепт приготування яєць. І кожен називає по-своєму страви зі збитими яйцями. Сьогодні ми навчимо вас готувати егга - омлет з кабачками та цибулею по-арабськи. Це дуже смачна страва. Кабачки роблять яйця дуже ніжними і м'якими. Омлет можна приготувати в якості легкого ланчу, вечері або сніданку. Адже приготувавши страву егга - омлет з кабачками та цибулею по-арабськи, ви отримаєте не тільки смачний і поживний сніданок, а й ще дуже корисний. Так як кабачки володіють великою кількістю корисних речовин і вітамінів, а в яйцях міститься дуже велика кількість білка. Подавати страву можна з салатом або з овочами. Приємного апетиту!

Ingredients for the recipe

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
339.00

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

250 ml

Ingredients

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

4 ст. л.

Onion

2 шт.

Squash

1 шт.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

4 шт.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

4 ст. л.

Garlic

2 зуб.

Parsley 70g

4 ст. л.

Dill 70g

2 ст. л.

Preparation steps

01

Цибулю нарізати тоненькими кільцями і помішуючи, обсмажити на сковороді. Додати часник і продовжити смажити до моменту, поки цибуля не стане золотавого кольору.

02

Потім збити яйця з молоком, додати дрібно порізані трави і готову цибулю.

03

Кабачок нарізати скибочками й обсмажити. Коли кабачок буде готовий додати його в яєчну суміш.

04

Влити олію в сковорідку. Потім влити в сковорідку яєчну суміш з кабачком. Потрібно рівномірно розподілити кабачки.

05

Омлет буде готовий приблизно через 8-10 хвилин.

06

Розігріти гриль. Поставити сковорідку під гриль і готувати омлет до загустіння.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cookies honey-tahini

Cookies honey-tahini

10

30 min