
Аранчі з зеленим горошком і моцарелою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Food Studio Chicken Broth 500ml
1 л.
Homemade Butter
2 ст. л.
Shallots 250g
0,25 ст.
Ellebi Long Grain Arborio Rice 500g
300 г.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Badia Garlic and Parsley 141.7g
2 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Top Grade Wheat Flour
100 г.
Bread Crumbs
200 г.
Limo Frozen Green Peas 400g
18 шт.
Mozzarella Cheese Lel 45%
45 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
за смаком
Preparation steps
01
Влити бульйон в каструлю. Поставити на вогонь, довести до кипіння, зняти з вогню.
02
В окремій каструлі розтопити вершкове масло, всипати подрібнену цибулю шалот, пасерувати протягом 3 хвилин до м'якості.
03
Всипати в каструлю рис, помішуючи готувати 4 хвилини. Після, влити 1 ст. бульйону, готувати поки рідина не випарується. Готувати таким чином рис, вливаючи потроху бульйон, протягом 25 хвилин.
04
Додати в каструлю з рисом пармезан натертий на тертці, 2 ч. л. солі, і 0,25 ч. л. перцю.
05
Викласти на тарілку рис з каструлі, залишити охолоджуватися 10 хвилин. Після, додати до рису петрушку і 1 яйце, перемішати, накрити масу плівкою, покласти в холодильник на 4 години.
06
Деко застелити пергаментом. У мисці збити яйця, що залишилися, в іншу миску висипати сухарі, до сухарів додати сіль, перемішати, в третю миску висипати борошно.
07
Намочити руки, скачати кульки з рисового маси. Моцареллу нарізати шматочками. У центр кожної кульки покласти шматочок моцарели і одну горошину, згорнути всередину, викласти всі кульки на деко.
08
Кожну кульку обваляти спочатку в борошні, потім в яйці і наприкінці в сухарях. Налити в сковороду олію, викласти кульки в сковороду, обсмажувати протягом 8 хвилин до золотистої скоринки. Готові аранчі викласти після сковороди на паперовий рушник, після на тарілку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)