
Полунична сальса з манго
Якщо ви подумали про уроки танців, то ви трохи помилилися. Так, все вірно, страва дійсно називається сальса, от тільки саме слово має кілька відтінків значень. У нашому випадку це типовий соус, популярний в Мексиці та інших країнах, які знаходяться поряд з цією країною. І хоча класичний соус сальса готується з томатів з додаванням різних гострих приправ, наш рецепт зовсім інший. Якщо вам здалося, що полуниця, базилік і чорний перець - це трохи дивний набір інгредієнтів для однієї страви, то ви поспішили підсумувати. Такий незвичайний смак ви навряд чи зустрінете ще в якійсь страві. Але в цьому і є її вишуканість та особливість.
Ingredients
Манго
180 г
Цибуля
0,3 шт.
Лимонний сік
1 ст. л.
Перец чорний мелений
0,2 ч. л.
Полуниця
180 г
Листочки базиліка
6 шт.
Сіль
0,2 ч. л.
Preparation steps
01
Очистити манго і нарізати кубиками.
02
Нарізати полуницю, цибулю і листя базиліка.
03
Покласти манго в миску, додати полуницю, цибулю,базилік і лимонний сік.
04
Приправити сіллю і чорним перцем.
05
Можна перемішати інгредієнти або викласти їх в миску шарами.
06
Можна подавати сальсу відразу, але якщо дати настоятися кілька годин, вона стане набагато смачніше.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores