
Салат з гранатом і яблуком
Перед вами рецепт легкого, дієтичного кисло-солодкого салату. Такий варіант прекрасно підійде до страв з м'яса. Чи знаєте ви, що м'ясо - це головне джерело заліза, яке в свою чергу лежить в основі гемоглобіну, який так необхідний нашому організму. Але залізу допомагає повноцінно засвоїться вітамін С. А такий салат з яблуками і гранатовими зернами, з дуже смачною заправкою, у великій кількості має вітамін С і принесе вашому організму користь. За бажанням, можна додати в салат сир, наприклад, фету або бринзу, а так само помідори черрі. Апельсиновий сік за смаком можна замінити лимонним, але тоді краще брати солодкі яблука і гранат.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vita Verde Bright Lettuce 120g
160 г.
Elite Pomegranate
200 г.
Johnprince Apple 70+
200 г.
Kilojo Dried Pine Nut 50g
80 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 мл.
Freshme Orange Juice 0.5l
10 мл.
Vinnytsia Mustard 125g
10 г.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
10 мл.
Preparation steps
01
Гранат розібрати на зерна. Салат помити і просушити. Нарвати салат руками. Яблука помити, видалити серцевини і нарізати скибочками.
02
Змішати зерна граната, листя салату, яблука, горіхи. Окремо змішати до однорідного стану олію, сік, гірчицю і оцет. Додати в салат заправку і обережно перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores