
Салат зі смаженої моркви з апельсинами і корицею
Смачний і корисний дієтичний салат з моркви з апельсином. Салат багатий вітаміни, особливо, вітамінами А (у моркві), С (в апельсинах) і Е (в оливковій олії). І вітаміни, до того ж, не просто потраплять у ваш організм, а й чудово засвояться, так як вітамін А засвоюється лише з жирами. Тому без оливкової олії в салаті не обійтися. Пікантності салату надають додані спеції: кориця і мускатний горіх, які чудово вписуються в салат і гармонують між собою. Якщо хочете ще трохи спецій, то можна додати сушений імбир (але зовсім небагато) або мелену гвоздику. З інгредієнтів салат можна доповнити будь-якими горіхами і сухофруктами.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Carrots
500 г.
Orange
200 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 мл.
Auchan Powdered Sugar 200g
20 г.
Eco Ground Cinnamon
10 г.
Auchan Ground Nutmeg 55g
3 г.
Preparation steps
01
Моркву помити, очистити і нарізати соломкою. На сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити моркву.
02
Очистити апельсин, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Розділити часточки на шматочки.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати корицю, мускатний горіх, цукрову пудру і перемішати салат. За бажанням прикрасити родзинками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores