
Крем-сир із рікоти, шинки і зеленої цибулі
Рікота - смачний і корисний продукт, який по праву можна назвати візиткою сонячної Італії. Традиційний італійський сир готують у багатьох регіонах країни. Рікоту використовують як начинку для равіолей, пиріжків та млинців, вона підходить для запіканок. Без неї важко уявити собі деякі різновиди лазаньї. Використовують знаменитий італійський молочний продукт і в десертах. Додана в різні страви: салати, супи, другі страви з м'яса, риби і грибів, рікота гармонійно поєднується з іншими продуктами. Крем-сир із рікотти, шинки і зеленої цибулі з підсмаженими шматочками багета - варіант швидкого і ситного сніданку.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Sterilgarda Ricotta Cheese 250g
200 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
4 ст. л.
Auchan Green Onions Bundle 75g
1 шт.
Argal York Sandwich Ham
100 г.
French Baguette 335g
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
У миску покласти сир, додати вершки, перемішати до однорідності. Посолити і поперчити за смаком суміш.
02
Шинку подрібнити, додати до вершкової суміші. Цибулю дрібно нарізати, також додати в миску до сирно-вершкової суміші. Ретельно перемішати.
03
Розігріти сковороду, обсмажити з обох сторін нарізаний багет. При подачі викласти тости із багету на тарілку, зверху викласти сирно-вершкову масу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)