Десертна ковбаса з коньяком - Image

Десертна ковбаса з коньяком

Number of servings: 8Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Скажіть, чи є людина, яка не пам'ятає, як у дитинстві мами робили до свят смачні десертики. Мабуть, такі спогади вічні. І напевно один з улюблених таких десертів був "домашня солодка ковбаса". Але тепер-то ви самі собі господині і господарі, і готувати належить вже вам для своїх дітей або просто рідних. Тому ми прийшли до вас на допомогу, запропонувавши трохи змінений рецепт десертной ковбаси. У нашому рецепті для аромату і смаку можна додати коньяк. Може бути, що такий рецепт і не зовсім для дітей - подумаєте ви. Але якщо коньяку додати зовсім трохи, то він ніяк не подіє на організм, але при цьому своїм ароматом полонить всіх.

Ingredients

Молоко згущене

200 г.

Печиво

400 г.

Масло вершкове

40 г.

Мигдаль

40 г.

Коньяк

10 мл.

Какао

20 г.

Preparation steps

01

Половину печива подрібнити в блендері дуже дрібно, другу половину разом з мигдалем - крупно. Вершкове масло розтопити. Додати згущене молоко, масло, коньяк, какао. Довести тісто до однорідної маси.

02

З маси сформувати «ковбасу». Замотати її в харчову плівку і покласти в холодильник мінімум на 1 годину. Перед подачею нарізати на скибочки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Десертна ковбаса з коньяком – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua