
Кекси з вишнями і мигдалем
Не завжди рецепт страви повинен бути складний і важкий для того щоб отримати в результаті прекрасне блюдо. Є дуже багато рецептів страв простих у своєму приготуванні , і як показує практика , чим простіше і легше рецепт страви , тим саме блюдо в підсумку виходить смачніше. Ні, звичайно , є і виключення з правил. Але сьогодні ми вам представляємо рецепт приготування кексу з вишнею та мигдалем. Часу для його приготування знадобиться всього лише тридцять хвилин. Але результат вийде приголомшливий . Смак кексу вийде ніжним і прекрасним. Такі кекси добре спекти , коли несподівано на порозі з'явилися ваші подруги. Пікантне чаювання вам забезпечено.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dried Cherries
240 г
Dobryk Baking Powder
1,5 ч. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
120 мл
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Almond
240 г
7 Flour 1kg
1,5 ст.
Vash Tsukor Sugar 10kg
120 г
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
60 мл
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 200° С.
02
Видалити з вишні кісточки і нарізати її.
03
Змішати у великій мисці борошно, розпушувач і цукор.
04
Додати молоко, масло, яйце, ретельно перемішати.
05
Ввести в тісто вишню і половину рубаного мигдалю.
06
Змастити форму для випічки міні-кексів олією і заповнити її тістом на 2/3.
07
Посипати зверху рештою мигдалю (і, при бажанні, дрібкою цукру).
08
Випікати 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores