
Хрусткі вафлі
Все частіше в магазинах зустрічаються вафельниці і все частіше сім'ї купують собі таку корисну річ. Тому вашій увазі рецепт смачного хрусткого десерту, який люблять усі - дорослі і діти. Такі вафлі готувати можна більш тонкими або щільнішими, різноманітних форм. Для смаку можна додати кокосовий або мигдальний екстракт (або невелику частину пшеничного борошна замінити мигдалевим). Подавати цей десерт можна майже з будь-якими солодкими наповнювачами (як окремо, так і промастивши, «склеївши» вафлі): шоколадними, ванільними, фруктовими, сирними кремами. Можна подати з джемом або морозивом, поливши розтопленим шоколадом і посипавши горішками.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
250 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
250 г.
Homemade Butter
250 г.
Chicken Egg C0 1pc
5 шт.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
5 г.
Preparation steps
01
Збити яйця з цукром і ваніллю в густу пишну піну. Масло розтопити, додати до яєчної суміші і ще раз збити. Борошно просіяти і додати до тіста.
02
Вафельницю розігріти і вилити тісто. Випікати кілька хвилин до золотистого кольору. Подавати як гарячими, так і холодними.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores