
Крем «Рафаелло»
Креми зазвичай використовують в тортах або тістечках, щоб ними змастити коржі. Самий простий і легкий крем, який можна швидко приготувати, це заварний (відразу згадується торт "Наполеон"). Але існують рецепти і не менш легких у приготуванні кремів. Ось як "Рафаелло". По-перше, він не дуже вимогливий в вигадливих інгредієнтах, і вам не знадобиться довго шукати ті чи інші інгредієнти. По-друге, спосіб приготування настільки простий, що ви можете робити цей крем хоч кожний день. Крім того, ним можна мазати не тільки торти, а й використовувати просто як солодкий крем для бутербродів, щоб перекусити ними із чаєм або кавою.
Ingredients
Масло вершкове
200 г
Шоколад білий
200 г
Молоко згущене
400 г
Кокосова стружка
70 г
Preparation steps
01
Розтопити вершкове масло в каструлі на слабкому вогні.
02
Додати шоколад і, помішуючи, розтопити його.
03
Додати згущене молоко і добре вимішати до однорідної маси.
04
Зняти з вогню, всипати кокосову стружку.
05
Розлити по банках, прибрати в холодильник, дати постояти хоча б 4-6 годин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores