Шоколадний пудинг в пароварці - Image

Шоколадний пудинг в пароварці

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Перед вами один з успішних рецептів десертів у пароварці. Особливо на нього варто звернути увагу тим, у кого немає духовки, але присутній такий необхідний апарат для здорового харчування, як пароварка. У ній готується безліч смачних і корисних страв, і десерти не виняток. Такий шоколадний пудинг виходить дуже ніжним, повітряним і солодким. І виглядає він досить красиво, особливо якщо його приготувати в красивій і оригінальної формі для випічки (щоб не змащувати маслом використовуйте силіконові формочки). А прикрасити можна нежирними вершками, ягодами, фруктами, тертим шоколадом, горішками, кокосовою стружкою.

Ingredients

Шоколад темний

100 г.

Масло вершкове

50 г.

Яйце куряче

3 шт.

Пудра цукрова

85 г.

Борошно пшеничне

25 г.

Preparation steps

01

Шоколад поламати на шматочки, додати нарізане шматочками вершкове масло і розтопити в пароварці (близько 10 хвилин). Довести до однорідної маси. Білки відокремити від жовтків.

02

Білки збити в пишну масу. Жовтки збити з цукром. Змішати шоколадну суміш і білки з жовтками. Обережно додати борошно і перемішати. Вершковим маслом змастити формочки і вилити туди тісто. Поставити форми в пароварку і готувати близько 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Шоколадний пудинг в пароварці – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua