
Chockolate Easter Pie
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
1500 г.
Lvivski Drizhzhi Pressed Yeast 42g
50 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
8 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 стакани
Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g
100 г.
Pott Rum 54% 0.7l
30 мл.
Bastida Me Gusta Red Wine 0.75l
півстакана
Cykoria Breadcrumbs 200g
півстакана
Assorti Candied Fruits
півсклянки
Eco Ground Cinnamon
1 ч. л.
Preparation steps
01
Дріжджі розчинити в теплій воді і додати борошно. Накрити опару рушником і поставити в тепле місце, щоб вона піднялася.
02
Опару для паски ретельно вимішати, в отриману масу додати жовтки, розтерті з цукром, мигдаль, шоколад, вино, ром, цукати, корицю і гвоздику.
03
Білки ретельно збити в стійку піну. Додати їх в тісто для паски.
04
Викласти туди тісто і поставити паску в нагріту духовку. Випікати при температурі 150°C градусів протягом 60-90 хвилин. Готову паску охолодити і обережно вийнятии з форми.
05
Глазур для паски: розігріти на невеликому вогні цукор, додати туди яйця і какао. Ретельно перемішати до утворення однорідної маси. Глазур охолодити і полити нею готові паски.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)