
Шоколадні тістечка
Погодьтеся, краще завжди мати рецепт, як кажуть, безпрограшного варіанту. Саме такий рецепт зараз перед вами - рецепт, який ніколи вас не підведе. Вашій увазі рецепт шоколадного кексу-тістечка. Воно дуже універсальне, адже спекти ви можете його на будь-яке свято - день народження, новий рік, сімейне або романтичне свято (наприклад, якщо зробити тістечко в формочці-сердечку, як показано на зображенні, то для вас готовий романтичний десерт на день Святого Валентина) , а також у звичайний будній день і до приходу гостей. Також можна зробити з кексу коржі, і промазавши їх кремом, приготувати торт. А можна спекти маленькі порційні кекси.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
80 г.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
40 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
145 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Top Grade Wheat Flour
60 г.
Dobryk Baking Powder
3 г.
Auchan Dark Chocolate 72% 100g
100 г.
Preparation steps
01
Розтопити на водяній бані вершкове масло. Додати какао, цукор і яйця. Добре перемішати до однорідного стану. Шоколад поламати на шматочки.
02
Просіяти в масляну суміш борошно, розпушувач і додати шматочки шоколаду. Обережно перемішати тісто до однорідності. Духовку розігріти до 180°C.
03
Форму змастити невеликою кількістю вершкового масла і вилити тісто. Покласти в духовку і запікати близько 25-30 хвилин. Потім дістати, охолодити протягом 10 хвилин і дістати з форми.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores