
Сирне масло
Сирне масло дуже легко готувати. Таке масло досить довго може зберігатися у холодильнику. А тому ви можете приготувати його про запас і в будь-який момент, коли вам знадобиться можете дістати його з холодильника і з легкістю приготувати з ним свою улюблену страву. А спектр застосування такого чудо -масла досить широкий. Перш за все це бутерброди. Приготоване сирне масло дуже смачно мазати на бутерброди. Також, відваривши картоплю, ви можете покласти шматочок цього масла і вдосталь наїстися такою стравою без м'яса. До речі, ваші улюблені котлети і курячі грудки теж можна готувати з використанням сирного масла в якості начинки. Будь-яка приготована страва з таким маслом приречена на успіх.
Ingredients
Сир (Голландський)
100 г.
Сир (Російський)
100 г.
Вершкове масло
200 г.
Кріп
15 г.
Чорний мелений перець
за смаком
Сіль
за смаком
Куркума
5 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно потерти на середній тертці два види твердого сиру (Російський та Голландський, можна кілька різних видів сиру). Потім потерти на крупній тертці приблизно таку ж кількість вершкового масла.
02
Після цього дрібно порізати кріп. Додати сіль, перець, куркуму. Все перемішати.
03
Суміш потрібно поставити в холодильник. Після чого масло готове до вживання.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores