
Млинці
1
Багато хто знає, що млинці - це досить стара страва російської кухні. Готується вона з рідкого тіста, потім її обсмажують на сковороді. Багато існує різних видів млинців. І вони зустрічаються майже у всіх народів, які роблять вироби з борошна. Походження самого слова "млинець" ("млин") від "молоти". І справді ж, щоб приготувати млинці, потрібно було спочатку перемолоти борошно із зерен. Млинці часто подають з різною начинкою. Це може бути як і м'ясо або гриби, так і різне варення або сир. Тільки для солодких млинчиків треба в тісто трохи додати цукру.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
500 мл.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
2 ст. л.
7 Flour 1kg
200 г.
Vash Tsukor White Sugar 5kg
1 ст. л.
Salt Egypt
щіпка
Preparation steps
01
Яйця, сіль, цукор перемішати вінчиком або виделкою (збивати не потрібно). Влити молоко, масло і добре все перемішати.
02
Поступово всипати борошно, розмішуючи його, щоб вийшло однорідне тісто (консистенції рідкої сметани).
03
На добре розігрітій і змащеній олією сковороді посмажити тоненькі млинці до золотистого кольору з двох сторін.
04
Подавати млинці потрібно теплими з різною начинкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores