Яблука з рисом - Image

Яблука з рисом

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Мало хто знає один важливий секрет: кисло-солодкі яблука завжди складуть найпрекраснішу компанію рисової крупі. У зв'язку з цим з'явилася маса рецептів за участю цих двох продуктів. Пропонована страва являє собою зварений на молоці рис з додаванням пряної ванілі, який відправляється в духовку з вдавленими в нього яблучками, в кожне з яких кладуть трохи густого вишневого варення. На нашу думку, це справжній кулінарний шедевр. Згодні? А найголовніше – яблучка в запеченому вигляді зовсім не втрачають свої корисні властивості. Навіть навпаки – примножують. А як же смачно і ароматно. Оцініть і Ви цю неперевершену страву, яку, до речі, можна подавати як в гарячому, так і охолодженому вигляді.

Ingredients for the recipe

Steamed Rice
46.10 - 72.40

Steamed Rice

per 1 kg

Ingredients

Steamed Rice

140 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

400 мл.

Vash Tsukor Sugar 10kg

30 г.

Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g

5 г.

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

2 шт.

Lemon

50 г.

Homemade Butter

20 г.

KhMZ Sour Cream 20%

10 г.

Novus Cherry Jam 380g

60 г.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Молоко довести до кипіння і засипати в нього рис, сіль і цукор. Варити рис до готовності. Вимкнути вогонь і додати в каструльку ваніль.

02

Яблука помити, розрізати навпіл і видалити серцевини. Збризнути їх лимонним соком. Духовку розігріти до 160°C.

03

Вершковим маслом змастити форму для випічки. Викласти рис, змастити сметаною і втиснути в нього яблука. На кожне яблуко покласти трохи варення. Поставити форму в духовку і випікати близько 60 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min