
Мигдальні трюфелі з корицею
Цей рецепт один з варіантів приготування дуже смачних цукерок в домашніх умовах. Готується це вишукане частування дуже легко і швидко. З приготовленої мигдальної маси можна формувати не тільки кульки, але й інші форми, наприклад, ковбаски, зірочки і т.д. Любителі кокоса можуть посипати їх зверху кокосовою стружкою. Взагалі, мигдальні горішки користуються великою популярністю в усьому світі. Користь мигдалю була відкрита давно, і він зайняв гідне місце в медицині і в кулінарії. У кулінарії з меленого мигдалю отримують марципан, а стружка з його ядер використовується в десертах, салатах, як прикраса для тортів і пирогів, а також для приготування спиртних напоїв.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Roasted Almonds
250 г.
Spice Cinnamon Ground
10 г.
Raisins
170 г.
Litniy Med Honey 750g
50 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 мл.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
80 г.
Preparation steps
01
Мигдаль крупно подрібнити в блендері. Відкласти ⅕ частину. Далі покласти до горіхів в блендер родзинки і подрібнити до стану однорідної маси.
02
Потім додати мед, корицю і оливкову олію. Все перемішати і покласти масу на 1 годину в холодильник.
03
Какао просіяти на суху тарілку. Дістати масу, сформувати кульки (розміром з волоський горіх). Обкатати частину кульок в какао, а частину - в горіхах і покласти в холодильник ще на годину.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores