
Смажений адигейський сир
Смажений сир - дуже поширене блюдо в Європі. Смажений адигейський сир - це ситна гаряча закуска, відмінний варіант на сніданок, але цілком може бути і повноцінною стравою до обіду. Одна з важливих переваг - швидкість його приготування. Страва має кислий молочний присмак, сирну консистенцію, соковитість і рум'яну скоринку. Обов'язкова вимога при приготуванні - уникати рослинних масел і користуватися вершковим, причому бажано - топленим. Ця страва збагачене білками і кальцієм, так що воно не тільки порадує своїм апетитним виглядом, але і принесе користь нашому організму.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Domestic Adygea Cheese 40%
500 г.
Sto Pudiv Corn Flour 500g
3 ст. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Salt Egypt
щіпка
Preparation steps
01
Сир нарізати пластинами. Насипати в миску кукурудзяного борошна і щіпку солі. Перемішати.
02
В окрему посудину налити води. Занурити в неї шматочки сиру. Потім обваляти їх у борошні.
03
Викласти адигейський сир в розігріту сковороду з олією. Обсмажити з двох сторін по 2 хвилини з кожної. Подавати з сирими овочами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)