
Яблучний мільфей
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
4 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
3 ст. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ст. л.
Pita 300g
2 шт.
Homemade Butter
1 ст. л.
President Whipped Cream with Vanilla Flavor 28% 250g
250 мл.
Aro Powdered Sugar 250g
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 200°С. Застелити деко пекарським папером. Яблука порізати дольками.
02
Розкласти яблучні дольки на деко. Посипати 2 ст. л. цукру, скропити лимонним соком. Запікати 20 хвилин, до м'якості і золотистого відтінку.
03
За допомогою склянки з тонкими стінками вирізати з лаваша 24 кола. Викласти їх на деко і за допомогою пензлика змастити розтопленим маслом. Зверху посипати цукром. Пекти 5 хвилин, до золотистого відтінку. Остудити.
04
Для кожного мільфея одне коло змастити вершками і викласти на нього пару яблучних часточок, потім покласти ще одне коло і повторити вершки і яблука, зверху накрити третім кружком. Перед подачею посипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)