Вінегрет з квашеною капустою - Image

Вінегрет з квашеною капустою

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Назва страви вінегрет походить від французького соусу " vinaigrette " - вінегрет. Такий соус на початку століття був широко поширений в Європі , а також в дореволюційній Росії , а значить і на частині території України . Цікаво , що як салат вінегрет вперше з'явився в російській кухні в дев'ятнадцятому столітті. Такий салат також поширений в німецькій та скандинавської кухні. Тому не виключено , що вінегрет виник саме на території даних держав. Не дивлячись на це вінегрет зайняв провідну позицію в кухні країн пострадянського простору. Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати вінегрет з квашеною капустою. Такий салат буде для вас відмінним закусочним стравою.

Ingredients for the recipe

Beetroot
8.90 - 15.00

Beetroot

per 1 kg

Ingredients

Beetroot

200 г.

Carrots

200 г.

Packed Potatoes

200 г.

Sauerkraut

160 г.

Aro Pickled cucumbers 3l

160 г.

Packed Onion from 3kg

80 г.

Veres Green Peas 210g

160 г.

Salt Egypt

за смаком

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

20 мл.

Preparation steps

01

Буряк, моркву, картоплю помити, відварити в підсоленій воді, охолодити, очистити, нарізати кубиками. Капусту трохи порубати ножем.

02

З горошку злити рідину. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати рослинну олію і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cookies honey-tahini

Cookies honey-tahini

10

30 min