
Свинячі відбивні по-перуанські
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pork Chop
6 кусков
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Bastida Me Gusta Red Wine 0.75l
200 мл.
Meat broth Big spoon 10g
100 мл.
Bay Leaf
3 шт.
Garlic
20 зубчиків
Homemade Butter
30 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
1 ст. л.
Preparation steps
01
Посолити і поперчити відбивні з обох сторін. Викласти в глибоку сковороду на розпечену оливкову олію. Просмажити відбивні до готовності.
02
Для соусу зменшити вогонь до середнього і викласти на місце відбивних часник. Просмажити його 4 хвилини, додати вино. Додати лавровий лист і дати соусу добре протушкуватись.
03
Влити в соус бульйон і викласти відбивні. Влити бальзамічний оцет і дати м'ясу протушкуватися до загустіння соусу.
04
Додати трохи вершкового масла, солі і перцю. Дати маслу розтопитися і подавати на стіл.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)